Tag: Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Detaje të reja janë shfaqur për Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin
Një trailer i ri për Monster Hunter Stories 2 është prezantuar së fundmi e cila na tregon shumë fytyra të njohura, të reja dhe më shumë për ne. Këtë herë Avinia dhe Barioth janë rikthyer në Monster Hunter Stories 2…