Tag: monster hunter rise

Monster Hunter Rise: Sunbreak DLC do të vijë vitin tjetër
Eventi më i fundit i Nintendo i quajtur Nintendo Direct njoftoi se një DLC e re e quajtur Sunbreak do të vijë vitin tjetër për Monster Hunter Rise. Sipas informacioneve që kemi, dimë që expansion i ri do të jetë…
Një bashkëpunim midis Monster Hunter Rise dhe TikTok.

Capcom deklaroi se bëri një bashkëpunim të ri midis Monster Hunter Rise dhe TikTok, që nga data 19 Mars 2021 përdoruesit do të mund të përdorin në videot e maceve të tyre shtëpiake një filtër të veçantë. Edhe pse të…

Monster Hunter Rise merr një demo të re këtë javë
Gjatë një Monster Hunter Digital Event, Capcom ndau një informacion të ri në lidhje me propozimin e tyre të ardhshëm të lojërave Switch të vrasjes së kafshëve. Përveç zbulimit të një date të lëshimit për Monster Hunter Stories 2, ata…
Nintendo Switch dhe Switch Pro Controller MONSTER HUNTER RISE Edition do të lançohen në Europë më 26 mars
Edicioni MONSTER HUNTER RISE i Nintendo Switch vjen së bashku me një kod shkarkimi për MONSTER HUNTER RISE plus Kit Deluxe DLC dhe përmbajtje bonus Lojtarët në të gjithë Europën do të jenë në gjendje të luajnë me stil në…