PlayStation Plus ofron Titanfall 2 dhe Monter Energy Supercross në dhjetor
Subscribers-at e PlayStation Plus do të marrin dy lojëra plot aksion këtë dhjetor: Firt person shooter-in e Respawn Entertainment, Titanfall 2 dhe Monster Energy Supercross-The Official Videogame. Të dyja lojërat e PlayStation 4 do të jetë të disponueshme si pjesë…