Tag: Monica Barbaro

Arnold Schwarzenegger do të jetë pjesë e një seriali me spiunë në Netflix
Netflix po punon rreth një seriali me tetë episode, në një episod për një aventurë globale spiune me titull dhe ekzekutiv i prodhuar nga Arnold Schwarzenegger. Seriali është protagoistifilmave aksion dhe përpjekja e parë e parë e ish politikanit në…