Këto janë settings të Mongraal në Fortnite
Kyle “Mongraal” Jackson është një nga lojtarët më të talentuar të Fortnite në Europë. I riu u kualifikua për Fortnite World Cup Finals 2019 katër herë. Me pritshmëri të larta nga komuniteti, Mongraal u pozicionua i gjashti në duos dhe…
Mongraal dhe Benjyfishy kërkojnë heqjen e traps në Fortnite
Lojtarët pro të Fortnite, Kyle ‘Mongraal’ Jackson and Benjy ‘Benjyfishy’ Fish i kanë bërë thirrje Epic Games që të bëjnë një ndryshim masiv në lojë dhe të heqin traps nga loja. Përtej update-eve të vazhdueshme, ngjyrave të forta dhe popullaritetit masiv…
Ninja shpjegon pse Epic po i merr gjërat me ngadalë në Fortnite Chapter 2
Pas lëmshit që u bë në Fortnite nga fundi i sezonit të dhjetë të lojës, duke përfshirë këtu BRUTE mechs, që ishin të urryer gati nga e gjithë bota, shumë prej lojtarëve kanë mbetur të zhgënjyer nga ritmi i ngadaltë…