Tag: Momonosuke Kozuki

One Piece prezanton formën e plotë të Dragoit të Momos
SPOILER ALERT One Piece prezantoi formën e plotë të Dragoit të Momonosuke Kozuki me kapitullin më të ri të serisë! Ndërsa arc i Wano Country ka qenë veçanërisht i rëndësishëm për të ardhmen potenciale të Pirate King të Luffy dhe…