Nether Update sjell ndryshime të mëdha në Minecraft
Update-i ndryshon tërësisht një prej dimensioneve të Minecraft Mojang Studios kanë lançuar më në fund Nether Update në Minecraft, duke ndryshuar plotësisht një prej dimensioneve të lojës. Nether Update e shndërron Nether Biome një zonë të frikshme dhe mjaft surprizuese…
Minecraft arrin më shumë se 200 milionë kopje të shitura
Mojang ka ardhur gjithashtu me një emër të ri Minecraft është loja më e shitur ndonjëherë në histori dhe ajo po vazhdon të thyejë edhe më shumë rekorde. Kanë kaluar 11 vite që prej lançimit të lojës në alpha dhe…