Çdo gjë e re në update v10.30 të Fortnite
Dy vendndodhje të reja janë shtuar në lojë. Update-i i fundit i shkarkueshëm i Fortnite që pas Zapper Trap erdhi live sot. Dy update-et e fundit të lojës sollën Borderlands dhe kthyen Retail Row në një parajsë të mbushur me…
Tilted Town vjen në update-in e ri të Fortnite dhe Moisty Palms bëhet leak
Mirëseerdhet në Tilted Town Epic Games ka publikuar një content update të Fortnite që ndryshon një zonë klasike të lojës battle royale. Siç detajohet edhe në update 10.00, Neo Tilted është transformuar nga një prej Rift Zones që u shfaq…