Zhvilluesi i Warzone zbulon armët e reja që po vijnë në Gulag
Amos Hodge, dizenjuesi kryesor në Raven Software, ka hedhur dritë mbi procesin krijues pas 1v1 të Warzone, si dhe konfirmimin e disa armëve që do të vijnë së shpejti Duke folur për GameSpot, Hodge konfirmoi se armët e reja do…