Tag: modern warfare season 2

Warzone dhe Modern Warfare marrin double XP këtë fundjavë
Ngjarja do të ndodhë si pjesë e festimit të fundjavës së fundit të sezonit të dytë Call of Duty: Modern Warfare dhe Warzone do të mundësojnë double XP, double weapon XP dhe double Battle Pass tier progression për të festuar…
Battle royale në Modern Warfare tashmë është pothuajse e sigurt
Fundi i trailerit të Season 2 mirë që nuk e konfirmon atë Activision njoftoi sezonin e dytë të Call of Duty: Modern Warfare dje dhe nuk ishte veçanërisht befasues; ekzistojnë tre harta të reja, armë të reja, një Battle Pass…