Tag: Modern Warfare II multiplayer

Modern Warfare 2 open beta vjen në shtator
Activision ka zbuluar se kur mund të luani Call of Duty: Modern Warfare 2 Beta Lojtarët do të luajnë për herë të parë në Call of Duty: Modern Warfare 2 gjatë rrjedhës së dy open beta që janë konfirmuar për…
Modern Warfare 2 multiplayer zbulohet në shtator
Lojtarët e Call of Duty janë të paduruar të dinë se kur mund të marrin një paraqitje të shkurtër të lojës multiplayer të Modern Warfare 2, dhe insider i njohur Tom Henderson pretendon se ka zbuluar datën e zbulimit. Modern…