Tag: modern warfare 2022

Activision premton gjëra të mëdha për Warzone 2
Activision ka konfirmuar se një lojë e re Call of Duty: Warzone është në punë, dhe ajo mbetet në plan për t'u lançuar këtë vit. Si pjesë e publikimit të fundit të fitimeve të Activision Blizzard të hënën, kompania zbuloi…