Zbulohen file multiplayer në Modern Warfare 2 Remastered
Data miner-i dhe YouTuber-i i Call of Duty, TheGamingRevolution, ka zbuluar se janë gjetur file të reja brenda campaign-it të Modern Warfare 2 Remastered, që hidhnin shenja drejt një multiplayer mode. Në videon e tij më të fundit kishte shumë…
CoD: Modern Warfare 2 Remastered PC vjen nesër për PC
Sado që Call of Duty ka hequr dorë nga hartat ekskluzive, duket se tani jemi zhytur në epokën e lojërave ekskluzive, por fatmirësisht Modern Warfare 2 Remastered është thuajse gati për lançim në PC. Data e lançimit të Modern Warfare…
Një leak i Modern Warfare zbulon hartat e reja dhe imazhet nga MW2 Remaster
Dataminers kanë gërmuar tashmë në skedarët e update-tit të fundit të Modern Warfare dhe mund të kenë gjetur diçka mjaft interesante Dataminers të shumtë kanë zbuluar një imazh të art box-it të MW2, të përditësuar me fjalët "Campaign Remastered", që…
Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered bëhet leak prapë
...por nuk përfshin multiplayer Sipas Komitetit të Vlerësimit dhe Administrimit të Lojërave (Game Rating and Administration Committee), Blizzard paraqiti listën për campaign-in e Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered në 26 shkurt 2020. Asnjë informacion tjetër nuk përmbahet në…
Shtohen spekulimet për Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered
Pas posterit intrigues të Call of Duty Modern Warfare, del që Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered është listuar në një faqe që shet lojëra, të quajtur Instant Gaming. Sipas këtij listimi. Modern Warfare 2 Remaster do të lançohet…