Tag: modder

Ky modder sjell Elden Ring në Minecraft
Versioni i Minecraft i Elden Ring ka dalë dhe është i mahnitshëm. Bashkimi me këta dy titanët e lojërave duket si një detyrë e pamundur, por falë fuqisë së modifikimit dhe një YouTuber shumë të përkushtuar, tani është një realitet.…
Elden Ring po shkatërrohet tashmë nga modders
Popullariteti i Elden Ring thjesht nuk duket se po pushon fare. Pavarësisht se nesër bën një muaj nga lançimi, askush nuk duket se po flet për asgjë tjetër. Që nga 14 marsi, loja shiti 12 milionë kopje në mbarë botën,…
Mod më i fundit i Rocket League e kthen lojën në Among Us
Kemi parë shumë njerëz të cilët kanë krijuar Among Us në lojëra të ndryshme dhe kësaj here do të vijë në Rocket League Among Us dhe Rocket League në pamje të parë nuk kanë asgjë të përbashkët. Gjithsesi të dyja…