Tag: modded apk

A mund të merrni diamante pafund falas në Free Fire?
Kohët e fundit kanë dalë disa APK me pafund diamanta, por a janë të vërteta ato? Free Fire i ofron lojtarëve skins dhe personazhe mjaft të mirë dhe të fuqishëm. Shumica e tyre mund të blehen në dyqanin e lojës…