Outer Wilds do të jetë përkohësisht ekskluzive e Epic Store
Një lojë e re e quajtur Outer Wilds është pranë lançimit dhe së fundmi të gjithë ata që po prisnin për ardhjen e saj, mësuan se loja do të jetë përkohësisht ekskluzive për PC në Epic Games Store. Lajmi i…