Tag: mobile legends bang bang

Sezoni 16 i Mobile Legends: Bang Bang do të quhet ‘Rise of Assassins’
Sezoni ranked po afron për Mobile Legends: Bang Bang dhe kjo do të thotë se përmbajtja e re duhet të fillojë së shpejti. Sezoni 16 do të fillojë në 20 mars dhe do të sjellë "Rise of Assassins". Për shkak…
Këto janë esports në mobile që duhet të luani në 2020
Mobile esports janë bërë tashmë shumë popullore Viti i fundit ka qënë padyshim shumë i madh për esports në mobile. Me evente që kanë mbushur stadiume dhe kanë tërhequr mbi 1 milionë shikues si në rastin e Free Fire World…