Tag: Mobile Games

Netflix do të mbyllë vitin 2022 me 50 lojëra
Netflix thuhet se planifikon të ofrojë afër 50 lojëra si pjesë e abonimit të tij deri në fund të vitit. Një burim anonim i tha The Washington Post se platforma e transmetimit po kërkon të eksplorojë mundësitë e përmbajtjes së…
Gati 10 lojëra mobile fituan më shumë se $1 miliard në 2021
Lojërat mobile janë një nga fushat më fitimprurëse të industrisë së lojërave, me shumë nga aplikacionet me performancën më të mirë që sjellin më shumë të ardhura për zhvilluesit sesa shumica e titujve të konsolave ose PC që mund të…
Google do të sjellë lojërat Android për PC në 2022
Google po bën hapin tjetër kur bëhet fjalë për lojërat ekskluzive të Android OS. Google po planifikon të lançojë një shërbim të ri lojrash të quajtur Google Play Games që do të jetë i disponueshëm në Microsoft Windows në vitin…
10 lojëra mobile që të fitoni para
Video lojërat kanë qenë një burim që njerëzit të fitojnë para. Jo vetëm nga skena e Esports, ka edhe disa mënyra të tjera për të fituar para nga lojërat, të tilla si vrapimi, shitja e llogarive dhe shumë më tepër.…