Tag: mobile esports

Garena nuk ka plane të përdorë Free Fire MAX në esports
Edhe me lançimin e një versioni "të përmirësuar" të lojës, Garena po i përmbahet origjinalit Free Fire në mjediset esports. Free Fire MAX u lançua globalisht më 28 shtator për pajisjet Android dhe iOS. Loja është një version i përmirësuar…
Pokémon Go shkon në 2022 World Championship
Një titull tjetër Pokemon do të bashkohet me skemën e lojërave të paraqitura në Kampionatin Botëror 2022 dhe është e sigurtë që do të ngrejë lojtarët dhe gati për të shkuar. Pas shfaqjeve të shkurtra PvP në Worlds 2019, Pokémon…
Mobile Legends Pro League ID pati më shumë shikues se sa LCK dhe LEC në Gusht
Mobile Legends Professional League ID pati më shumë shikues se sa LCK, LEC muajin e kaluar. The Mobile Legends: Bang Bang Professional League (MPL) Indonezia mundi sezonet verore të LCK dhe LEC muajin e kaluar për sa i përket shikueshmërisë,…
Ja se cili ishte esports më i madh në mobile gjatë 2019
Tre lojëra duket se mbizotërojnë esports në mobile Ndërkohë që industria e esports pati një rritje shumë të madhe gjatë vitit të kaluar, një seksion i saj, më saktësisht esports në mobile, patën një rritje të jashtëzakonshme. Esports në mobile…
Këto janë esports në mobile që duhet të luani në 2020
Mobile esports janë bërë tashmë shumë popullore Viti i fundit ka qënë padyshim shumë i madh për esports në mobile. Me evente që kanë mbushur stadiume dhe kanë tërhequr mbi 1 milionë shikues si në rastin e Free Fire World…
Free Fire World Series 2019 Rio ishte një sukses për mobile esports
Free Fire arriti shifra të jashtëzakonshme Mobile esports e kanë surprizuar sërish të gjithë botën. Këtë herë, tournament-i i Free Fire arriti shifra të jashtëzakonshme. Për më tepër, këto shifra u arritën me shikuesit perëndimorë. Por si ja arritën ata…