Më shumë se gjysma e lojtarëve të LoL në Bronze dhe Silver kanë dalë nga ato tier
Sa më divizion i lartë të jesh, aq më e vështirë bëhet të ngjitesh A e keni menduar ndonjëherë sa e vështirë është të dalësh nga një tier në League of Legends? Nëse jeni Silver, a mendoni se do ja…