Këto janë lojërat e tetorit për PS Plus në Playstation 4
Bëhuni gati për bejsboll dhe një botë post-apokaliptike Lojërat falas të tetorit për Playstation Plus sapo janë zbuluar. Shërbimi premium i Playstation sjell The Last of Us Remastered dhe MLB The Show 19. Sipas postimit të Playstation në blog-un e…