Tag: mizkif

Mizkif mund të heqë dorë nga streaming për shkak të problemeve mendore
Mizkif zbuloi se shëndeti i tij mendor ka shkuar "në rënie" për shkak të presioneve të të qenit streamer i Twitch, dhe u bë aq keq në një moment sa ai madje mendoi të hiqte dorë fare. Miz ka qenë…
Mizkif thotë se femrat e kanë më të lehtë përçarjen në Twitch
Mizkif pretendoi se është "shumë më e lehtë" për femrat që të hyjnë në skenën e streaming në Twitch në krahasim me burrat, por beson se një "kufi" e bën më të vështirë për to të ngjiten në majë. Twitch…
Mizkif zbulon se sa para fitoi duke fjetur në Twitch
Mesa duket të flesh gjumë gjatë stream-it mund të rezultojë të jetë goxha fitimprurëse, siç e zbuloi Matthew 'Mizkif' Rinaudo gjatë transmetimit të tij të fundit në Twitch. Content creators janë vazhdimisht në përpjekie për të testuar kufijtë e të…