Tag: Mixed Nuts

Spy x Family sjell një trailer të ri bashkë me disa detaje të reja
Anime e ardhshme Spy x Family zbuloi një trailer të ri, i cili përmban këngët nga Official Hige Dandism (OP) dhe Gen Hoshino (ED). Opening theme titullohet “Mixed Nuts”, ndërsa përfundimi është “Kigeki”. Seritë e para të animes do të…