Një video e re shpjegon historinë e Miramar në PUBG
Një video e re që shpjegon historinë se si Miramar përfundoi si një fushë beteje në PUBG më në fund është postuar për fansat e lojës. Lojtarët kanë kaluar dy muajt e fundit duke mbledhur fragmente DVD-je dhe CD në…
Update 5.1 i PUBG PC është live
Ndryshime në Miramar dhe përmirësime të mëtejshme. Një update i ri është i disponueshëm për PUBG në PC, që ka prezantuar shumë ndryshime në hartën e Miramar. Season 5 në PUBG është realisht i gjithi për Miramar, siç kanë sugjeruar edhe dataminers. Ky sezon…
Remaster-i i Miramar në PUBG sjell ndryshime të shumta
Season 5 në PUBG është realisht i gjithi për Miramar, siç kanë sugjeruar edhe dataminers. Ky sezon i ri sjell disa ndryshime për hartën në shkretëtirë. Ndoshta më i vërejturi është se do të popullohet me më shumë armë low-range…
Tani mund të hidhni thika, tiganë dhe karikatora kokës në PUBG
A mund të imagjinoni dot të hidhni një tigan zjarri në rrethin e PlayerUnknown's Battlegrounds dhe aktualisht të fitoni një chicken dinner? Sepse kjo është e mundur tashmë falë update-it më të fundit të battle royale-it. Krahas të bërit të…
Ja se ku janë rrethat përfundimtar më të mundshëm në PUBG
Analisti i PUBG zbulon vendndodhjen e rrethave përfundimtarë në Erangel dhe Miramar Një ish-trajner kompetitiv për PUBG ka zbuluar zonat më të mundshme ku lojtarët do të ndodhen kur vjen puna te rrethi final i lojës. Kur vjen puna tek…