Zbulohet vendndodhja e Mirage Town Takeover në Apex Legends
Apex Legends ka patur vetëm disa evente brenda lojës, që kanë qenë të bazuara rreth Wraith dhe Octane, por duket se Respawn ka në mendje të mbajë ritmin e tij me battle royale-in. Studioja ka si qëllim që ta bëjë…