Dalin detajet e para të lançimit të League of Legends Wild Rift
Një closed alpha e lojës do të vijë së shpejti Në tetor të viti të kaluar, Riot Games zbuluan se do të sillnin League of Legends në Android, iOS dhe konsola në formën e League of Legends: Wild Rift. Edhe…