Ninja humb toruan pasi zbulon një nerf sekret të shield në Fortnite
Epic Games mund të ketë bërë një ndryshim në Fortnite Chapter 2 dhe Ninja nuk duket ta preferojë shumë këtë. Streamer-i i famshëm i Mixer ishte duke luajtur lojën battle royale në një nga transmetimet e tij të 12 nëntorit,…