Tag: mini seelie

Si të merrni një pet falas në Genshin Impact?
Eventi më i fundit i Genshin Impact ka ardhur dhe ai quhet Lost Riches. Ky event do të sjellë një mal me gjëra të reja për lojtarët në mënyrë që ata t’i mbaj të zënë. Një prej veçorive të reja…