Tag: minecraft update

Minecraft zbulon një DLC të re me Ice Age
Fansat e Minecraft kanë një DLC të ri bashkëpunimi për të parë, këtë herë bazuar në ekskluzivitetin e filmit Ice Age. DLC përmban 30 skine të reja, duke përfshirë të preferuarat e fansave si Sid, Manny, Diego dhe Ellie. DLC…
Tashmë mund të provoni update 1.19 të Minecraft
Minecraft është duke sjellë përditësime të shpeshta kohët e fundit dhe update “The Wild” është duke ardhur së shpejti. Dhe tashmë ju mund ta provoni para kohe update 1.19 të Minecraft. Edhe pse ky update nuk ka për të sjellë…
Update i ri në Minecraft sjell pesë biomes të reja
Zhvillimet më të fundit të Minecraft janë përqendruar kryesisht te “caves” e 'Caves and Cliffs', por më në fund do të marrim disa update-e në lidhje me “cliffs” ose thënë më mirë, një ndryshim të madh në mënyrën se si…
Kjo është gjithçka çfarë dimë mbi Minecraft 1.17
Para pak kohësh, Mojang prezantoi update 1.17 për Minecraft e cila do të sjellë ndryshime në lojë dhe gjithashtu një mal me gjëra të reja. Për t’ua bërë më të lehtë, ne kemi bërë një përmbledhje se çfarë dimë rreth…