Gjithçka çfarë duhet të dini rreth update të fundit që do të vijë në Minecraft
Update i ri “Caves And Cliffs” do të sjellë ndryshime të mëdha dhe shumë gjëra të reja në Minecraft Gjatë Minecraft Live, një event i cili zhvillohet cdo vit dhe ku Mojang zbulon planet dhe update që ka në plan…
5 Minecraft Seed më të mira për të filluar lojën
Përdorimi i këtyre Seed do t’iu ndihmoj gjatë fillimeve tuaja në Minecraft Seeds mund t’iu ndihmojnë të shfaqeni në një pozicion strategjik në një botë unike të Minecraft. Nëse jeni në kërkim të një gameplay të veçantë, speedrun ose sfida…
Jepini lamtumirën Minecraft: Story Mode
Duket se përmes rënies së Telltale disa lojëra do të zhduken edhe nëse njerëzit tashmë i kanë blerë prej kohësh. Minecraft: Story Mode nuk është më e disponueshme për tu blerë në mënyrë dixhitale dhe edhe nëse e keni blerë,…