Tag: minecraft steam

Minecraft mund të vijë në Steam?!
Minecraft është një prej lojërave më popullore në botë e cila vazhdon dhe rritet çdo ditë edhe më shumë. Por pavarësisht popullaritetit të madh që loja ka, ajo nuk është në Steam i cili është dyqani më i madh online…