Tag: minecraft server

Ju mund të vizitoni serverin Minecraft të presidentit të Francës
Ju mund të vizitoni serverin Minecraft të Emmanuel Macron nëse dëshironi. Kjo është një fjali e çuditshme për t'u shkruar, por ja ku jemi në vitin 2022, dhe lajmet e Minecraft mund të shkojnë nga të qenit rreth rikrijimit të…
Dikush ka krijuar lojën UNO në Minecraft
Minecraft është një ndër ato lojëra të cilat na lejojnë që të shprehim kreativitetin tonë dhe më shumë në forma nga më të ndryshmet. Kjo gjë ka lejuar një lojtarë të Minecraft që të krijoj lojën UNO në të dhe…
Flamuri shqiptar krijohet në Minecraft
Minecraft është një ndër ato lojëra të cilat iu lejojnë që të zhvilloni dhe krijoni gjëra nga më të ndryshmet. Dhe dikush e ka përdorur këtë gjë për krijuar një version të flamurit shqiptar në Minecraft. Nëpërmjet platformës Reddit, u/Mikea_897…
Minecraft Free: Si të luani falas në GameON Minecraft Server
Keni ngecur nëpër cracked Minecraft Server? GameON Albania iu ofron zgjidhjen e duhur për Minecraft Server Keni dashur që gjithmonë të luani Minecraft me miqtë tuaj online por procedurat për ta bërë ketë gjë janë zakonisht të gjata dje të…