Tag: minecraft redstone

Ju mund të luani Minesweeper në këtë version të Minecraft
Krijuesit e Minecraft fjalë për fjalë nuk mund të ndalojnë së shtuari lojëra të reja dhe ne nuk duam t'i ndalojmë ato. Sot po ju sjellim dikë që ka rikrijuar Minesweeper-in legjendar duke përdorur Redstone dhe një numër të madh…