5 Minecraft Seed më të mira për të filluar lojën
Përdorimi i këtyre Seed do t’iu ndihmoj gjatë fillimeve tuaja në Minecraft Seeds mund t’iu ndihmojnë të shfaqeni në një pozicion strategjik në një botë unike të Minecraft. Nëse jeni në kërkim të një gameplay të veçantë, speedrun ose sfida…
Update-i Nether është në dispozicion në Minecraft: Pocket Edition
Minecraft: Pocket Edition tani ka update-tin Nether, por vetëm në beta. Update-i i pritur me padurim i Nether bën disa ndryshime të rëndësishme në Minecraft, duke përfshirë blloqe të reja, materiale të reja dhe mobs po ashtu. Këto përfshijnë Piglins,…