Tag: minecraft nft

Minecraft s’do të përfshijë NFT?!
Së fundmi zhvilluesi i Minecraft, Mojang, ka përditësuar udhëzimet dhe rregullat për Minecraft duke sjellë një lajm të cilin nuk e prisnim. Minecraft s’do të ketë NFT. Ky njoftim rreth NFT ka ardhur në website e Minecraft. Duke nisur me…