Tag: minecraft mod

Ky modder sjell Elden Ring në Minecraft
Versioni i Minecraft i Elden Ring ka dalë dhe është i mahnitshëm. Bashkimi me këta dy titanët e lojërave duket si një detyrë e pamundur, por falë fuqisë së modifikimit dhe një YouTuber shumë të përkushtuar, tani është një realitet.…
Një mod i ri në Minecraft bën që të luani Doom përmes disa deleve
Doom tashmë mund të luhet në pothuajse çdo pajisje elektronike dhe kësaj here do të jetë në Minecraft përmes disa deleve. Mod më i fundit i përdorur kësaj here për të luajtur Doom është përdorur në Minecraft. Ky mod thjesht…