DLC e parë e Minecraft Dungeons, Jungle Awakens, arrin brenda disa ditësh
Minecraft Dungeons ka një DLC të parë, dhe zhvilluesi i saj Mojang ka shpallur një datë të lëshimit përfundimtar Në më pak se një javë, lojtarët mund të fillojnë të eksplorojnë kapitullin tjetër të lojës Minecraft action-adventure. Siç nënkupton emri,…
Minecraft Dungeons do të marrë cross-platform multiplayer
Minecraft Dungeons tashmë është lançuar dhe si me shumicën e gjërave, është më mirë po ta luani me miq. Për momentin ju jeni të limituar që ta luani me miq në të njejtën platformë si ju, por kjo gjë mund…
Minecraft Dungeons do të vonohet për në maj
Vonesa në dukje ishte shkaktuar nga komplikimet e Coronavirus Minecraft Dungeons, një lojë stil Diablo, RPG, e vendosur në botën me blloqe të Minecraft, tani do të dalë në treg më 26 maj pas një vonese njëmuajshe. Mojang me qetësi…
Shikoni 45 minutat e para të gameplay-it të Minecraft Dungeons
Loja e Mojang në stilin diablo po vjen. Me ardhjen e prillit, fansat e Minecraft janë duke pritur me durim për ardhjen e Minecraft Dungeons. Kjo është tentativa e Mojang për të ndryshuar recetën e lojës së saj të famshme…
Zbulohet data zyrtare e lançimit të Minecraft Dungeons
Gjithashtu mund të regjistroheni për ta luajtur lojën përpara të tjerëve Minecraft Dungeons do të lançohet në prill të 2020, sipas një trailer-i të ri dhe shumë të shkurter. Dungeon crawler-i izometrik ka pamjen familjare të Minecraft, por në vend…
Minecraft: Dungeons është zhvilluar në Unreal Engine
Është hera e parë që ky engine përdoret në Minecraft Minecraft: Dungeons është zhvilluar me një engine tjetër nga shumica e lojërave të kësaj serie. Në një intervistë me zhvilluesin Mojang në E3 2019, drejtori kreativ Mans Olsen konfirmoi se…
Traileri dhe data e lançimit të Minecraft Dungeons janë shfaqur në E3
Microsoft tregoi një trailer të ri dhe njoftoi se loja e re do të dalë në pranverë të 2020s. Në konferencën e shtypit të Microsoft në E3, ata zbuluan një trailer të ri për Minecraft Dungeons, një "dungeon crawler" i…