Tag: minecraft bedrock edition

Minecraft zbulon një DLC të re me Ice Age
Fansat e Minecraft kanë një DLC të ri bashkëpunimi për të parë, këtë herë bazuar në ekskluzivitetin e filmit Ice Age. DLC përmban 30 skine të reja, duke përfshirë të preferuarat e fansave si Sid, Manny, Diego dhe Ellie. DLC…
Minecraft vjen falas në Xbox Game Pass
Minecraft Live 2021, festimi vjetor i Mojang po vjen, dhe ndërsa ne kemi qenë në pritje të përditësimeve në lidhje me update-t dhe zbulimet e reja të lojës, Mojang gjithashtu ka zbuluar se dy versione të Minecraft po vijnë në…