Tag: minecraft 1.17

Update i ri në Minecraft sjell pesë biomes të reja
Zhvillimet më të fundit të Minecraft janë përqendruar kryesisht te “caves” e 'Caves and Cliffs', por më në fund do të marrim disa update-e në lidhje me “cliffs” ose thënë më mirë, një ndryshim të madh në mënyrën se si…
Kjo është gjithçka çfarë dimë mbi Minecraft 1.17
Para pak kohësh, Mojang prezantoi update 1.17 për Minecraft e cila do të sjellë ndryshime në lojë dhe gjithashtu një mal me gjëra të reja. Për t’ua bërë më të lehtë, ne kemi bërë një përmbledhje se çfarë dimë rreth…
Minecraft 1.16.4 iu lejon të bllokoni bisedat nga lojtarët e tjerë
Versioni më i fundit i Minecraft iu jep më në fund mundësinë të bllokoni mesazhet që merrni nga dikush Mund të ndodhë që nëpër lojëra online të ndesheni me njerëz të ndryshëm dhe në shumë raste iu ka qëlluar që…