Tag: Minecraft 1.17.1

Minecraft 1.17.1 ka një datë lançimi
Minecraft 1.17 është këtu, dhe kjo do të thotë se është koha të fillojmë të shikojmë përpara për 1.17.1 - gjë që as nuk duhet ta bësh aq më gjatë, pasi përditësimi është planifikuar të nisë javën e ardhshme. Kandidati…