Minecraft 1.16.4 iu lejon të bllokoni bisedat nga lojtarët e tjerë
Versioni më i fundit i Minecraft iu jep më në fund mundësinë të bllokoni mesazhet që merrni nga dikush Mund të ndodhë që nëpër lojëra online të ndesheni me njerëz të ndryshëm dhe në shumë raste iu ka qëlluar që…