Një YouTuber përdori 4 milkshake për të luajtur League of Legends
Kë preferoni, controller, mouse dhe tastierë apo milkshakes? YouTuber-i gjerman Maxim ka krijuar mënyrën e tij të të luajturit League of Legends duke përdorur milkshakes në vend të një tastiere normale. Ky sistem i çuditshëm e detyron lojtarin të pijë…