Tag: Mike Verdu

Netflix sapo bleu një studio videolojërash
Netflix po vazhdon të përfshihet në botën e videolojërave me disa lëvizje befasuese. Gjigandi i transmetimit sapo njoftoi se ka fituar studion e tij të parë të lojërave. Në një njoftim, nënkryetari i Netflix për zhvillimin e lojërave Mike Verdu…
Netflix do të fillojë të ofrojë lojëra mobile, pa pagesë extra
Netflix zbuloi se përpjekjet e saj fillestare në lojëra do të përqendrohen në lojëra mobile dhe se lojërat do të përfshihen në abonimet e përdoruesve të Netflix, njoftoi kompania si pjesë e raportit të fitimeve të tremujorit të dytë. Lajmi…