Tag: Midnight Suns

Marvel’s Midnight Suns Review
Për një lojë me disa nga personazhet më të famshëm në kulturën pop, Marvel's Midnight Suns sjellë përsëri në skenë disa prej personazheve më të Marvel. Historia e Midnight Suns kësaj here bazohet në një ngjarje komike të viteve '90…
Marvel’s Midnight Suns vonohet përsëri
Marvel's Midnight Suns, loja strategjike e universit Marvel me tendencë për të formuar supergrupe të stilit prog rock, është shtyrë, ndoshta në vitin e ardhshëm. Botuesi 2K thotë se vonesa do ta mbajë lojën në vitin aktual fiskal, që do…
Marvel’s Midnight Suns bën leak datën e lançimit dhe më shumë
Një vonesë në fund të vitit 2021 e shtyu Marvel's Midnight Suns, RPG-ja që po zhvillohet nga studioja XCOM Firaxis, në gjysmën e dytë të 2022. Një datë zyrtare lëshimi ende nuk është shpallur. Imazhet e zbuluara janë marrë offline…
Midnight Suns u përgjigjet ankesave në lidhje me kartat
Përpara se Firaxis të zbulonte Midnight Suns të Marvel, drejtori krijues Jake Solomon tha se kundërshtimi i tij do të ishte "krejtësisht i ndryshëm" nga ai i XCOM, dhe trailer-at e parë të lojës zbuluan atë që ai donte të…