Një gamer shpenzoi £3000 në FIFA Loot Boxes
Dilema e microtransactions ngrihet sërish. Microtransactions vijnë sërish në qendër të vëmendjes dhe kjo prapë, sepse një gamer harxhoi një sasi të çmendur parash në lojë. Në këtë rast është për shkak të FIFA loot boxes, që i kushtuan një…
Infinity Ward shpjegon microtransactions në CoD: Modern Warfare
Drejtori i Infinity Ward, Joel ‘ArtPeasant’ Emslie, ka reaguar ndaj kritikave që i janë bërë së fundmi Call of Duty nga fansat, për microtrancactions e Modern Warfare. Shqetësimet e fansave kanë ardhur nga një numër i madh leaks, që sugjeronin se…
NBA 2K20 bëhet review bomb nga fansat në Steam për microtransactions
Kush ka futur basketboll te loja ime e kazinosë? NBA 2K20, loja më e fundit e serisë vjetore të basketbollit nga publikuesi 2K, u lançua muajin e kaluar dhe që tani është bërë review bomb nga përdoruesit në Steam dhe…
Ky është mendimi juaj mbi gaming dhe microtransactions
Këto janë rezultatet e pyetësorit tonë! Çfarë është e përbashkëta midis Battle Pass-it të sezonit 8 të Fortnite, DLC-ve të GTA 5, FIFA Ultimate Coins dhe skinit të fundit të Zed në League of Legends? Fenomeni i microtransactions ka "pushtuar"…