Tag: microsoft windows

Microsoft do të mbyllë shërbimet për Windows 8.1 në Janar 2023
Microsoft në fillim të këtij muaji ndërpreu përgjithmonë browser-in ikonë të Internet Explorer. Ishte një pjesë integrale e platformës Windows OS për afro tre dekada. Tani, kompania së shpejti do t'i japë fund mbështetjes për Windows 8.1 OS në fillim…
Shkarkoni Windows 11 tani
Windows 11 ka bërë xhiro në programin Windows Insider në versione të ndryshme, por tani testuesit kanë qasje në atë që pothuajse përfundimisht do të jetë versioni i lançimit që do të vijë tek publiku i gjerë më 5 tetor.…
Ja se kur mund ta instaloni Windows 11
Microsoft tha se do të ofrojë përditësimin falas në Windows 11, versioni me i ri i sistemit operativ, në PC e suportuara në 5 Tetor 2021. Sa i përket përditësimeve të ardhshme, Microsoft do të përdorë informacionet e PC për…
Microsoft do i japë fund Windows 10 në 2025
Windows 10 u lëshua në 2015 dhe sipas Lifecycle Policy synon të tërheqë mbështetjen e saj në 14 tetor 2025. Dhjetë vjet mbështetje për një sistem operativ është brenda kufijve të asaj që jemi mësuar, megjithatë kjo do të thotë…
Ring of Elysium shton një ishull vullkanik plot me BMX
Ring of Elysium do të pësojë disa ndryshime këtë javë. Sezoni i dytë i lojës do të lançohet me një hartë të re. Ishullin vullkanik mesdhetar Europa. Në hartën origjinale të Ring of Elysium, forca që i shtyu lojtarët së…