fbpx
Forza bëhet falas në PC dhe mobile me Forza Street
Falë Turn 10 Studios, lojërat Forza do të kenë një spinoff. Forza Street, një lojë falas e dizenjuar për tu luajur "kudo dhe kurdo" është tashmë e disponueshme në Windows PC. Loja do të vijë më vonë gjatë vitit në…
Ky tag në Microsoft Store praktikisht konfirmon crossplay në Borderlands 3
2K Games thotë se është duke e menduar Ashtu si dhe paraardhëset e saj, Borderlands 3 është e gjitha rreth eksperiencës co-op, që praktikisht do të thotë që loja ose do të dalë shumë mirë ose shumë keq, bazuar në…
Microsoft officially terminates the production of the Kinect
Seven years after the release, Microsoft has officially terminated the production of the Kinect sensor. The hardware was introduced during the life-cycle of the Xbox 360 and become increasingly important. Nevertheless, Microsoft will continue to offer customer support for the…