Microsoft Flight Simulator fillon VR beta së shpejti
VR ka qenë në mendjen e të gjithëve që kur Microsoft Flight Simulator u njoftua fillimisht. Ishe feedbacku që erdhi pas njoftimit të lojës ajo që i frymëzoi zhvilluesin Asobo të punojë me VR support. Suporti i plotë për VR…
Microsoft Flight Simulator tashmë është në World of Warcraft
Një përdorues i Reddit me emrin Fumbleturkey ka dizajnuar një Warcraft Flight Simulator. Ju keni kabinën tuaj, të kompletuar me numra dhe shenja, një pamje first-person dhe disa zbukurime, duke demonstruar fuqinë e personalizimit. Fluturimi i Fumbleturkey fillon në një…
Ky modder i Microsoft Flight Simulator shton Godzilla
Pas lançimit emocionues, tani, modders kanë ndërmarrë hapin tjetër logjik: ata kanë filluar të shtojnë monstra gjigante në simulimin digjital të Tokës Godzilla për MSFS, e disponueshme përmes Nexus Mods, bën pikërisht atë që thotë, e sjell Godzilla si një…
Këto janë parametrat që ju duhen për Microsoft Flight Simulator
Ja çfarë do ju duhet për ta eksploruar botën në PC. Microsoft Flight Simulator ende është programuar për një lançim në 2020, sado që testimet për alpha kanë qenë në progres që në tetor. Është një instalim vërtet i shumëpritur…
Një Microsoft Flight Simulator i ri është në rrugë e sipër
Microsoft ka njoftuar një instalim të ri të serive të Microsoft Flight Simulator. Flight Simulator-i i ri, që u përmend lehtazi nga Microsoft në E3, sponsorizohet nga inteligjenca artificiale e Azure. Nuk është se ka shumë detaj përtej kësaj, sepse…