Në Fast & Furious 9, ekipi i Toretto do të shkojë në hapësirë
Disa muaj më parë, Ludacris kishte lënë të kuptohet se ekskluziviteti Fast & Furious do të shkonte në hapësirë, por nuk e konfirmoi atë. Tani, konfirmimi erdhi përmes Michelle Rodriguez dhe në Fast 9, ekipi Dominic Toretto i Vin Diesel…