Tag: Michael B. Jordan

Zbulohet data e lançimit të NBA 2K23, Michael Jordan ylli i lojës
Basketbollisti ikonë dhe atleti legjendar Michael Jordan do të shfaqet në kopertinën e NBA 2K23 Michael Jordan Edition dhe Championship Edition, ka njoftuar 2K Sports. Në njoftimet e sotme u konfirmua edhe data e lëshimit të lojës, 9 shtatori. 2K…
Vazhdimi i “I Am Legend” kasti me Will Smith dhe Michael B. Jordan
Dy ikona filmash po bashkohen për herë të parë me një vazhdim të një hiti. Është raportuar se I Am Legend do të ketë një vazhdim me Will Smith që do të rikthehet. Bashkë me të këtë herë nuk do…